Locuri deosebite, care trebuie vizitate primăvara

infoturism.roCâmpuri de flori, festivaluri spectaculoase, peisaje urbane încălzite de soare, dar necotropite încă de turiști – iată câteva dintre atuurile destinațiilor de primăvară europene selectate de cluj.travel, într-un top al locurilor care primăvară sunt mai frumoase sau interesante decât în oricare altă perioadă a anului.

Grădinile Keukenhof. Primăvara din Olanda este cea mai colorată. Câmpurile de lalele în culorile curcubeului înfrumusețează platitudinea peisajului din Țările de Jos, fiind ușor de admirat cu ocazia unor scurte excursii din principalele orașe. „Capitala” țării lalelor sunt parcurile și grădinile Keukenhof, care se întind pe 32 de hectare. Șapte milioane de bulbi sunt plantați anual aici, de-a lungul a nu mai puțin de 15 kilometri de alei. Situată la o jumătate de oră de mers cu mașina de Amsterdam, grădina este deschisă anul acesta din 21 martie până în 20 mai.

Citiţi continuarea pe cluj.travel.

 

 

Share

Un comentariu pentru “Locuri deosebite, care trebuie vizitate primăvara”

  1. ERAM SIGURA CA NU ESTE DE LA NOI PEISAJUL ! AR FI FOST PREA FRUMOS SA NE BUCURAM SI NOI,OAMENII SIMPLI,CARE NU PUTEM AJUNGE IN ALTE TARI.OARE NU SE POT FACE SI LA NOI,CA DOAR S-AU CHELTUIT ATATIA BANI PT. PARCURI IN PADURE !?

Lasă un răspuns